Akçamescit Ortaokulu

Vizyon: Öğrencileri en iyi yönlendirme ile en iyi şekilde yetiştiren bir model okul olmaktır.

Misyon: Akçamescit Ortaokulu olarak; kendini geliştiren, öğrendiklerini yaşamında uygulayan, paylaşan, kendini özgürce ifade eden, insan haklarına saygılı bireyler yetiştiren bir okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:50- - 15:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisimiz vardır. Ayrıca Kumluca ve Kozcağız dolmuşları okulumuzun yakınından geçmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun Hentbol, Futsal, Badminton, Bocce, Satranç dallarında İl geneli ve Bölge genelinde birçok başarısı bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 projelerine etkin katılımlar yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Projesi okulumuza ait olan "Özeller Yarışıyor, Biz de Varız" adlı özel eğitim öğrencilerine yönelik etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

WEB - https://akcamescit.meb.k12.tr

Adres - BARTINMerkez

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - Akçamescit Bartın´a çok yakın, yolu gayet düzgün, ulaşımı rahat yapılabilen bir yerleşim birimidir.

Adres - BARTINMerkez

Ulaşım Okulumuz Bartın-Kozcağız yolu üzerinde, Akçamescit kavşağında bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bartın merkeze 12 km uzaklıktadır.