Akçamescit Ortaokulu

Belgegeçer : 03782436012
WEB http://akcamescit.meb.k12.tr
Adres : BARTINMerkez
VİZYON : Öğrencileri en iyi yönlendirme ile en iyi şekilde yetiştiren bir model okul olmaktır.
MİSYON : Akçamescit Ortaokulu olarak; kendini geliştiren, öğrendiklerini yaşamında uygulayan, paylaşan, kendini özgürce ifade eden, insan haklarına saygılı bireyler yetiştiren bir okul olmak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:50 - 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Pansiyon : -
Lojman : Sayısı:0
Servis : Öğretmen servisimiz vardır. Ayrıca Kumluca ve Kozcağız dolmuşları okulumuzun yakınından geçmektedir.
Ulaşım : Okulumuz Bartın-Kozcağız yolu üzerinde, Akçamescit kavşağında bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Akçamescit Bartın´a çok yakın, yolu gayet düzgün, ulaşımı rahat yapılabilen bir yerleşim birimidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bartın merkeze 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun Hentbol, Futsal, Badminton, Bocce, Satranç dallarında İl geneli ve Bölge genelinde birçok başarısı bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 projelerine etkin katılımlar yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Projesi okulumuza ait olan "Özeller Yarışıyor, Biz de Varız" adlı özel eğitim öğrencilerine yönelik etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.